Topp 4 grunner til å delta på ernæringsverksteder

T

India Current Affairs, en av de ledende kildene til online informasjon om landet, uttalte at India i 2010 hadde det laveste antallet polio -tilfeller. Det var 41 saker 30. november 2010, mot de 633 sakene i 2009! En slik milepæl kunne ikke vært oppnådd uten at flere ernæringsverksteder forkynte om fordelene med polio -dråper for å redde millioner av barn fra lammelse og andre fysiske abnormiteter.

Å skape bevissthet om sunne kostvaner er hovedmålet med de fleste ernæringsverksteder. Mange mennesker, på grunn av deres vanvittige arbeidsplaner og krevende familieliv, er ute av stand til å ivareta sine helsebehov. For de fleste er frokost og lunsj ikke lenger to separate måltider som må tas med et mellomrom på fire timer. De to måltidene har blitt kombinert for å danne “brunsj”. Slike vaner påvirker den fysiologiske helsen negativt på lang sikt. Derfor har ernæringsverksteder som mål å lære de mange dårlige effektene av moderne livsstil.

Fordeler med å delta på ernæringsverksteder

Ernæringsverksteder viser seg å være plattformer der folk kan delta for å bli opplyst om helse og velvære. Noen av de viktigste fordelene du kan nyte ved å delta på et helseverksted er:

Forebygging av sykdommer og lidelser: Det er mange sykdommer og helserisiko hvis årsaker unngår vanlige mennesker. For eksempel klarer de fleste ikke å innse at mange helseproblemer som forstoppelse og kviser oppstår på grunn av vann- og luftforurensning fortløpende. Ernæringsworkshops tjener til å utdanne folk om disse dødelige årsakene og lære også måter å motvirke slike helsefarer.

Livsstilsoppgradering: Røyking, drikking, dårlige kostvaner og mangel på regelmessig trening fører ofte til forskjellige helsefarer, inkludert spondylitt, osteoporose og diabetes. Slike problemer kan føre til dødelig hjerteinfarkt eller hjerneslag. Profesjonelle på et godt helseverksted vil kunne anbefale øvelser som du kan passe inn i din hektiske timeplan.

Helseanalyse: Selv om ernæringsverksteder ikke er individualiserte, kan ekspertene som gjennomfører seminaret definitivt tegne et diagram for et sunt liv på grunnlag av de generelle individuelle kravene.

Spørringsoppløsning: Det er flere misoppfatninger angående helsebehov; for eksempel tror folk at banan er fetende. Imidlertid har en mellomstor banan bare 0,3 g fettinnhold. Slike misforståelser kan bare oppklares i helseverksteder.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta