Tips for å rengjøre fotballskoene dine

T

Har du et par fotballsko? I så fall bør du ta de riktige trinnene for å rengjøre dem, ellers kan de ikke tåle tidens tann. Vi har samlet noen tips som hjelper deg med å rengjøre støvlene dine på riktig måte. Les videre.

Trinn 1: Etter at du har kommet hjem, løsner du snøringene og fjerner deretter støvlene fra føttene. Nå, hold støvlene dine og bank dem med hverandre for å fjerne det løse gjørma. Bruk en stiv børste til å børste sidene på støvlene.

Trinn 2: få en fuktig klut og suge den i lunkent vann. Nå, klem kluten og gni støvlene med den for å fjerne søle fra skoene. Noe gjørme kan sitte fast i de små sporene. Du kan fjerne den med en tannbørste.

Trinn 3: Skaff deg en gammel avisside og skru den sammen. Legg den i støvlene før du lagrer dem i lang tid. Dette vil hjelpe støvelen din til å holde seg i samme form. Bortsett fra dette hjelper avisen støvlene tørke raskt ettersom papiret vil absorbere vann. Sett støvlene på et trygt og tørt sted, slik at de ikke tar lang tid å tørke helt.

Trinn 4: Når støvlene er tørre, kan du bruke vaselin eller vaselin til å smøre stenderne. En annen fordel med vaselin er at den sparer pigger for rust, noe som øker levetiden til skoene dine.

Trinn 5: For å opprettholde fargen på fotballskoene dine, bør du gjøre det til en vane å polere dem regelmessig. Etter 24 timer kan du bruke naturlig lærolje på støvlene for å redde skinnet fra vannskader.

Noen ting å gjøre og ikke gjøre

Noen mennesker sparker støvlene i hælen. Selv om dette er fristende, bør du aldri gjøre det, da det kan forårsake alvorlig skade.

Bruk aldri stålbørste på støvlene dine, for den er for hard. I stedet bør du bruke en børste laget av et naturlig, mykt materiale.

For rengjøring av klossene dine, ikke bruk et rengjøringsmiddel som inneholder sterke kjemikalier. Den beste ideen er å bruke lunkent vann og et rent tøy.

Det er heller ikke anbefalt å sette klossene nær radiatoren for raskere tørking. Hvis du gjør det, stives klossene dine og gjør dem svakere.

Overbruk av gelé på stenderne er heller ikke en god idé, da det kan løsne tappene eller redusere friksjonen.

Etter hver bruk bør du vaske klossene dine. Dette er en god vane. Dessuten, ikke kast gamle tannbørster. I stedet må du ha dem et sted i hjemmet ditt og deretter bruke dem til å rengjøre fotballskoene dine.

Så hvis du har et par fotballsko, bør du bruke disse tipsene for å vedlikeholde dem. Husk at bytte av sko ikke er en kake. Du må bruke en god del penger på hver erstatning. Så ta vare på skoene dine slik at de kan vare lenger. Håper det vil hjelpe.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta