Tips for å gi massasje til din partner eller ektefelle

T

Å få massasje er en utmerket måte å stresse ned og føle seg bedre nesten umiddelbart. Massasje er et av de alternative rettsmidlene som kan forbedre din generelle fysiske helse og også forbedre din mentale helse. Å få massasje er bra for kroppen vår, men hva med å gi massasje? Hvis du ønsker å gi massasje for din partner eller ektefelle, så er denne artikkelen noe for deg.

Det er noen tips jeg vil dele med deg i denne artikkelen som vil gjøre det enkelt og enkelt å gi massasje. Du bør vite at du ikke trenger å få teknikken riktig umiddelbart – bare prøv å fokusere på sluttresultatet. Målet ditt bør være å få partneren din til å føle seg bra og slappe av. Nå som vi har etablert hva målet ditt skal være, la oss ta en titt på noen måter du kan få dette målet til å leve.

Det første du vil gjøre er å bruke smøremiddel. Hendene dine må gli løst over partnerens kropp, og de vil gi deg bevegelsen du trenger for å gi en effektiv massasje. Bruk av smøremiddel gjør massasjen nesten alltid bedre, så velg en som er skånsom for huden. Smøremidler hjelper til med å forberede huden og beskytte den mot den harde gni du vil gjøre.

Nå som vi har fastslått at du trenger et godt smøremiddel, kan vi snakke om det du ikke vil gjøre. Bruk aldri vaselin til å massere partneren din. Det er bare et ineffektivt smøremiddel å sette på en persons kropp. Du bør strebe etter å bruke massasjeolje. Lotioner og vaselin absorberes ikke lett av huden. Å bruke vaselin kan faktisk skade en persons hud hvis du ikke er forsiktig, så husk dette.

Når du skal gi selve massasjen, for å gi en god, vil du ønske å massere muskelen – ikke beinet. Du bør ikke engang sikte på å massere huden; gå for muskeldelene, da dette er området der partneren din er mest spent. For eksempel bør du vite at du kan øve på deg selv. Gni fingrene over huden på brystet og trykk hardere mens du beveger deg over brystmusklene. Du bør føle en betydelig forskjell mellom å kjærtegne brystet og massere det.

Du vil gå for penetrasjon. Du kan ved et uhell kile noen hvis du bare kjærtegner huden, og dette er noe du ikke vil heller. Målet ditt bør være å gi mottakeren glede – ikke la dem kile gjennom hele økten.

Prøv ditt beste for å holde deg borte fra beinene også. Hold deg til med å massere musklene, så er du i gang.

Lykke til med massasje til partneren din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta