Slik forstørrer du penis – opptil 9" Størrelse penis er mulig når du kjenner disse fantastiske tipsene

S

Har sex noen gang vært et problem for deg? At hver gang du kommer for nærme på å ha sex, føler du deg plutselig keitete fordi du er for sjenert til å la jenta di se at du har et bitte lite medlem? At det aldri kan kalles en pakke, men mer som en byttepose? Heldigvis finnes det måter å øke størrelsen på penis på, og det er utallige valg å velge mellom. Etter å ha fulgt trinnene, vil du være stolt av å vise til hele verden (hvis du er en blinker), i det minste til jenta din din nye penis – en penis som vil tilfredsstille alle jenter du ønsker.

Det er forskjellige øvelser å gjøre for å øke størrelsen på penis, og du kan gjøre det i privatlivet på ditt eget rom. Du trenger bare et vått, varmt håndkle og ethvert smøremiddel som KY Jelly eller Vaselin, eller en hvilken som helst lotion, olje eller vaselin. Legg det varme håndkleet på penisen i et minutt, tørk av den og klapp forsiktig og berør den til den blir halvoppreist til oppreist. Når penis er reist nok, smør den med ditt valgte smøremiddel og hold skaftet med tommelen og pekefingeren viklet rundt den. Dette kalles melking. Hold penis slik du ville når du melker en ku. Trekk penis sakte og strekk den til det maksimale (men husk å gjøre det veldig forsiktig eller til du fortsatt føler deg komfortabel eller glad av handlingen). Gjør trekk- og drahandlingen i tjuefem ganger. Dette regnes også som penistrening. Du kan velge å fortsette å onanere så lenge du utfører melketeknikken. Du kan også velge å stoppe på den 25. tellingen. Alt avhenger av deg. Etter å ha utført øvelsen, legg det varme håndkleet på penis igjen i et minutt eller så. Gjør dette minst to ganger om dagen.

Dette trinnet eller øvelsen har vist seg å øke, ikke bare omkretsen, men lengden på penisen din for en tomme på bare to uker. Du kan gjøre dette alene, eller du kan også be jenta din om å gjøre det for deg. Uansett får du både gleden og treningen på en gang. Det er som å slå to fluer i en smekk.

Det er også andre måter som vil kreve at du bruker et par hundre dollar. Det er en innretning som kalles en penisforlenger som du bruker. Til å begynne med kan det virke ubehagelig, men når det først er vant til det, vil det være like normalt som å ha på seg en klokke. Dette garanterer også penisforstørrelse, både omkrets og lengde på to uker.

Du kan velge å gjøre både naturlig trening og å bruke penisforlengeren. Dette vil definitivt kunne gi deg de resultatene du ønsker. Du vil være ute etter å glede drømmejenta dine med mye velbehag, med mye stolthet. På slutten av dagen er det fortsatt sant at størrelsen virkelig betyr noe.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta