Petroleumsberegning og bunkermåler bærbare verktøy

P

Petroleum er et veldig viktig og avgjørende produkt som bare finnes i visse deler av verden. Det tar mye tid, energi og penger å få det. Etter å ha fått det, må det gå gjennom mange prosesser for å få riktig drivstoff. Under disse prosessene sikrer ingeniører at riktig kvalitet og kvantitet oppnås. Den eneste måten å gjøre det på er gjennom beregning og testing. For tiden gjøres alt med datamaskin. Ingeniørene ved oljeriggene sørger for at oljen blir regnskapsført etter rigging. Ingen tvil om at sjefoffiserer og sjefingeniører gjør en god jobb, men skipsrederne ønsker å sikre at det ikke blir tap under overføringen fra oljeriggene til skipene. Derfor bruker de en uavhengig part som er Petroleumsmålerne for å fastslå total og endelig mengde og kvalitet etter overføringen.

Alt dette krever nøyaktig beregning, tid og profesjonalitet. De fleste av disse beregningene ble gjort ved hjelp av de gamle grunnprogrammene med Casio FX795P, FX880P og Sharp PB1000. Alle disse er foreldede og grunnprogrammene er nå ikke i bruk. Det tok mye tid for våre ingeniører å komme med disse utmerkede programmene, spesielt brukt av Ship Masters, Chief Engineers, 2nd Engineers, Chief Officers, 2nd Officers, Petroleum and Bunker Surveyors og også kontormedarbeidere.

Casio fx9860G Slim er den nyeste og mest innovative modellen som kan støtte disse utmerkede programmene. Alle disse programmene er utført i Spread Sheet som er like bra som Microsoft Excel. Alle programmene er i henhold til American Petroleum Institute (API) standarden. Med den gamle Casios feil kan ikke rettes opp umiddelbart, men med Casio fx9860G Slim er en feil ikke et problem, alt du trenger å gjøre er å gå til den cellen og endre den og det er gjort. Dette gjelder for ethvert program du jobber med. Et fullstendig instruksjonsark er inkludert i pakken.

Med Casio fx9860G Slim er ingen beregning igjen uløst, du kan til og med bruke den på et dårlig opplyst sted med det innebygde lyset. Casio fx9860G Slim er lett, holdbar, rimelig og den drives av 2 batterier som er inkludert. Programmer vil ikke bli forstyrret når du skifter batterier. Disse 25 programmene brukes over hele verden av petroleumsindustrien og har blitt komplimentert om og om igjen av alle som bruker det.

For mer informasjon om Casio fx9860G Slim med innebygde komplette programmer for beregning av petroleum og undersøkelser, vennligst besøk http://www.bunkersurveyor.com

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta