Matlaging med tanke på ernæring

M

Jeg var så spent på å motta mitt eksemplar av From One Small Garden – Over 300 Delicious Nutritious Recipes i posten – av flere grunner. Først kjenner jeg forfatterne. De er våre naboer og venner. Så selvfølgelig gledet jeg meg veldig til å holde boken i mine hender og vise min støtte til arbeidet deres. De gjør mye for samfunnet her, fra å donere gavekort til innsamlinger eller produsere fra hagen deres, rense søppel fra gatene og så mye mer, inkludert å opptre (Dave er musiker) til veldedige arrangementer. Som nabo har jeg også godt av å se de fantastiske hagene; Jeg så dem forvandle eiendommen sin til denne himmelske hagescenen, og luktene som løper ut av kjøkkenet deres med jevne mellomrom er superfristende!

Det til side, jeg tok et skikkelig objektiv blikk på boken. Det første som slo meg var den vakre omslagsdesignen! Men så så jeg hvor stor denne boken er – 275 sider. Jeg elsker den store skriftstørrelsen – ikke mer myser på kjøkkenet og prøver å finne min plass i oppskriften!

Så begynte jeg å bla gjennom kapitlene og så titler som Thai Lettuce Rolls, Tomatillo Salsa, Peanutsaus, Brocco-shroom salat, Sweet Wheat Germ Bread, Homestead Mushroom Soup og Falafal Patties. Jeg kan nesten ikke vente med å prøve dem alle!

Den virkelig interessante delen kommer på slutten av boken. Det er dette kapitlet med ganske mange nyttige oppskrifter for husholdningen, som: naturlig hårspray, spray for å holde unna skadedyr, husholdningsrensere og luftfriskere, urtete -sammensetninger for hodepine, fordøyelsesproblemer, hormon eller sykdom … og det er til og med ting for hundene; skunk botemiddel og hundebiter. Jeg vil ikke lenger ha en endeløs haug med resirkulering og søppel å håndtere fordi jeg lager disse hjemme! Redusere plastflasker, plastfolie, pappesker og så videre. Å redusere eksponeringen min for kjemikalier … Jeg elsker det!

Jeg liker hvordan indeksen er opprettet også – den er designet slik at når du har utnyttet høstsesongen på bondemarkedet og fått en fantastisk pris å starte opp, hva skal du gjøre med det hele? Det er lett. Bare slå opp grønnsaken eller frukten du har for hånden, og begynn å bla gjennom de fristende oppskriftstitlene som inkluderer den aktuelle frukten eller grønnsaken.

Jeg har ikke hatt mye tid til å bli kjent med denne boken hele veien, hver eneste detalj og alt, men jeg er spent og glad for at jeg kjøpte et eksemplar. Jeg kan ikke anbefale Brummets ‘nye bok nok. Jeg oppfordrer deg til å kjøpe den. Bare det siste kapitlet vil spare deg mer penger enn du bruker på boken.

From One Small Garden: Over 300 Delicious Nutritious Recipes er tilgjengelig på AMAZON USA: https://www.amazon.com/dp/B08T7YRHPN- ELLER AMAZON CANADA: https://www.amazon.ca/dp/B08T7YRHPN

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta