Mange DIY -bruksområder for en toalettvoksring

M

En gammel snekker lærte meg dette trikset for noen år siden. Vi installerte dører i en ombygging av statspolitiet, og han trakk ut en voksring ut av esken som ble brukt til toaletter.

Han hadde smeltet den til en tunfiskboks; han plasserte alle skruene som trengs for hengslene i voksen, pek først. Denne voksen hjalp skruene lett med å gå inn i massivtre.

Voksringer er laget av et petroleumsprodukt og andre ingredienser som hver produksjon har som proprietære. Petroleumet sendes til fabrikken og lagres i flytende form ved 170 grader Fahrenheit til det er nødvendig. Petroleumet blandes deretter med de andre kjemikaliene som vil stivne ved romtemperatur og deretter helles i aluminiumsformer belagt med et slippmiddel.

Voksringformer er laget i forskjellige tykkelser og kan kjøpes ganske billig. kommer i standard 3- eller 4-tommers størrelser. Aluminiumsformene avkjøles med vann til voksen blir fast. Formene blir deretter snudd opp ned, og ringene faller ned på et belte, hvor de flyttes til et emballasjeområde og deretter pakkes for butikker.

Noen flere bruksområder for denne voksen som jeg har brukt og avdekket er;

Skuffesklier. Et tynt lag voks på treskinnene får tre skuffene på et antikt byrå til å gli jevnt.

Un-stick vinduer. Bruk voks for å smøre sashene til vinduer som vil klebe seg fast.

Gratis rustne nøtter. Hjelp til å løsne en rusten mutter ved å belegge trådene med litt smeltet voks. Dette smører boltens gjenger.

Voks tre. For tre som trenger å se bra ut, men ikke tar på seg slitasje, for eksempel synlige takbjelker, varme like deler voks, linolje og terpentin. Ikke bland over åpen flamme da terpentinen antennes. Påfør med en børste eller fille mens blandingen fortsatt er varm.

La metallet ikke ruste. For å forhindre rust forårsaket av fuktig luft børstes en oppløsning av voks smeltet til terpentin. Buff det med et håndkle for å lage en tynn, hard pels.

Frakk håndverktøy. Før lagring gni alle metalldeler og trehåndtak med voks, vil dette forhindre rust og nedbrytning av håndtak.

Smøreskruer. Gni voks over gjengene på skruene for å gjøre dem lettere og stille å tre inn i treet.

Voks betong tellere. Gi en forseglet, mørk betong benkeplate en naturlig glans ved å gni smeltet voks over overflaten med en klut. La det tørke og tørk deretter.

Bevar patina. Forsegl en kobbervask ved å gni den med myknet voks og polere av overflødig med en fille.

Jeg er sikker på at det er mange andre bruksområder, og det kan være lurt å kjøpe en ekstra voksring og gjøre bruk av de smørende, konserverende og nyttige egenskapene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta