La kroppen din snakke gjennom ernæringstest

L

På sin mest grunnleggende definisjon er testing av ernæringsrespons et profesjonelt administrert batteri av tester der svar på helsespørsmål og lidelser søkes via kroppens sentralnervesystem. Ved å manipulere kroppen ved hjelp av individuell posisjonering, bevegelser og andre manipulasjonsteknikker, kan utøveren registrere nervøse responser og trekke visse konklusjoner av dem. Hver respons er assosiert med et bestemt problem eller en sykdom i en bestemt del av kroppen og kan dermed tolkes som praktiske helseforslag og endringer.

Administrasjon

Alle kan lett bli bekymret ved tanken på å manipulere nervesystemet, men denne typen tester er ganske enkle og krever bare fysisk manipulering av utøveren på pasienten. Det er ingen maskiner, elektriske strømmer eller bivirkninger å bekymre deg for. Faktisk vil pasienten sikkert være tøffere på kroppen på en vanlig dag enn testutøveren noen gang ville komme i nærheten av under disse enkle manipulasjonene.

Hvordan, hvorfor det fungerer

Så, hvordan fungerer det hele? For å komme ned til vitenskapen om det, må man forstå hvordan sentralnervesystemet fungerer. Når visse bevegelser eller handlinger finner sted i et lem eller en annen kroppsdel, kjører nervesystemet umiddelbart et mylder av rapporterings- og kommunikasjonsreléer i hele systemet. Disse interaksjonene foregår ved hjelp av nevrotransmittere, aksoner, nevroner og dendritter som alle jobber sammen for å vurdere og kommunisere gjeldende hendelser til både hjernen og kroppen.

I hovedsak vil utøveren av tester for ernæringsrespons manipulere visse deler av kroppen, registrere de nervøse svarene som blir lagt merke til, og trekke påfølgende konklusjoner av den innsamlede informasjonen. Testen kan administreres i vid forstand for å gi en slags kontroll av hele kroppen eller i et mer nøyaktig fokusområde eller bekymring. Pasienten kan deretter ta denne informasjonen og rådet og anvende den på sine daglige vaner innen ernæring og personlige aktiviteter.

Et eksempel på utfall

For å få et bedre bilde av prosessen, la oss ta en titt på en hypotetisk pasient og helse dilemma. Jack er en middelaldrende mann som opplever energidrenering og utmattelse som aldri før i livet. Etter å ha sjekket noen andre områder til ingen nytte, konsulterer han med en ernæringsresponsprøver.

Etter å ha gjennomgått testen, blir han gjort oppmerksom på et spesifikt spormineral som kroppen hans nå mangler og trenger mer av enn de fleste andre. Deretter fortsetter han med å supplere dette mineralet i kostholdet hans, og helt sikkert reduseres problemet raskt. Hvis ikke for denne spesielle testmetoden, er det usikkert om Jack noen gang kunne ha oppdaget dette problemet på andre måter, medisinsk eller personlig.

Finne riktig ernæringsresponsprøver

NRT-utøveren bør være en medisinsk profesjonell som er godt bevandret i ernæring, nervesystemet og fysiologiske reaksjoner generelt. Når du velger riktig utøver, må du stille spørsmål for å være sikker på at de passer godt til denne nye helsesamarbeidet. Viktigst av alt, finn ut deres erfaringsnivå på dette området, så vel som deres evner når det gjelder din spesielle medisinske bekymring.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta