Julespill for voksne som er dumme, stille, morsomme og mer

J

Hvem sa at julespill bare er for barn? Julespill er også for voksne, og de trenger ikke være seriøse. Tross alt liker voksne å få spillet i gang for å gjenoppleve noen få dumme barndomsøyeblikk. Få feriemoroa i gang med disse morsomme julespillene for voksne.

Dumme julespill for voksne

Ser gruppen din etter noen unnskyldning for å være dum? Hvorfor ikke velge et julespill som er basert på å være dum? Gi hvert lag et par strømpebukser og åtte ballonger. Når spillet starter, blåser laget ballongene for å stappe inn i bena på slangen. For å sikre at spillet er helt rettferdig, bør strømpebuksen være i queen size og lagene like mange.

Spillet er ferdig når noen får alle ballongene i bena på strømpebuksen, tar på seg det utstoppede “geviret” og synger første vers av feriefavoritten, “Jingle Bells”. Når alle er ferdige med spillet, ta bilder av alle vennene dine iført morsomme gevir laget av ballonger og strømpebukser.

Voksen stafett julespill

Liker vennene dine stafettspill? Hvorfor ikke lage ditt eget nisseskjegg? Sett ut to store boller fylt med bomullsboller og en krukke med vaselin. Dupp vaselin på hvert lagmedlems hake. De 2 lagene skal hver ha rundt 5 personer. Den første spilleren i hver linje løper til en av bollene for å gripe bomullsboller og feste dem til den fete haken. Når de får fast så mange bomullsballer som mulig på haken, løper spillerne til neste spiller for å gi dem en tur.

Når hele laget har på seg nisseskjegg, er de vinnerne. Dette er nok et feriespill som virkelig ber deg om å ta bilder slik at du kan vise dem frem i årene som kommer. Ha vann og håndklær tilgjengelig for å fjerne vaselin når spillet og fotoøkten er over.

Stille julespill for små grupper

Er vennene dine en liten, rolig gruppe som foretrekker mindre demonstrative spill? Hvorfor ikke pakke sammen en bag til julenissen? Spillet starter når du sier: “Jeg har pakket en pose til julenissen og satt i noen sokker.” Den neste spilleren fortsetter med å si: “Jeg pakket en pose til julenissen og la i noen sokker og bøker.” Når hver spiller fortsetter inkluderer de alle de oppførte elementene og legger til sitt eget element. Når du savner et element på listen, er du ute av spillet.

Barneinspirerte julespill for voksne

Elsker vennene dine å gjenoppleve barndommen i julen? Hvorfor ikke gi gjestene en sjanse til å gjøre det på julefesten med et morsomt spill som minner dem om en barndomsfavoritt? Lag din egen julesnakkerjakt med søketeam på 4 eller så. Lag lister over elementer som lagene kan returnere med.

Du kan holde søket lokalt hjemme hos deg eller i nabolaget. Ta med feriegjenstander i åtseljakten som en rød strømpe, en kvist kristtorn og en liten krans. Hvis du bestemmer deg for å utvide åtseleddet gjennom byen, blir det enda mer spennende. Få gjestene til å kjøpe en boks med frokostblandinger med ferietema eller ta et bilde for å bevise at de har besøkt det lokale juletreet. Vær kreativ og gjør jakten actionfylt. Alle elsker dette julespillet fordi det minner dem om barndommen. Det er en fin måte å sosialisere seg på, fordi når alle jobber sammen, blir de bedre kjent med hverandre.

Adult Kiss Christmas Games

Hvem elsker ikke sjokolade og kyss? Er det derfor Hershey’s Kisses er så populære i julen? Del gruppen inn i to lag med to boller med Hershey’s Kisses på hver side av rommet. Gi hvert lag et sett med virkelig store hansker eller votter. Den første personen i køen løper til bollene og må pakke opp og spise et kyss iført klumpete hansker. Når det er gjort, løper spilleren tilbake for å merke neste person og gi dem hanskene. Når alle lagmedlemmene er de første til å nyte sitt eget Kiss, vinner gruppen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta