Hvordan få “Bee Stung” lepper

H

Når noen skulle spørre de fleste av damene om nøyaktig hvilken ansiktskarakteristikk de mest sannsynlig vil forbedre, vil du finne en veldig god sjanse for at de kan fortelle deg leppene. Kanskje du har kjent en kvinne som beklaget at hennes egne lepper var for fyldige eller til og med så våte? Absolutt ikke. Men det er faktisk utrolig mange damer som med glede kan bruke pengene til en kosmetisk kirurg for paret med fyldigere lepper.

Overraskende nok er dette ikke vanskelig å lage en illusjon av fyldigere lepper ved å bruke sminke. Det første trinnet er alltid å velge de riktige pigmentene. Levende farger og skyggefulle farger vil tiltrekke seg mye fokus på leppeområdet, og selv ganske nøytrale farger pluss jordfarger vil sannsynligvis gjøre magre eller kanskje mindre lepper nesten usynlige. De perfekte fargene assosiert med hudtone for alle med små lepper vil være rosa. Det lar deg bygge en ekstra illusjon av fylde, implementere en krystallklar skinnende glans på toppen av den rosa leppestiften.

Damer som har små lepper tilhører 2 kategorier. Det er lepper som tilfeldigvis er veldig slanke, og det er også lepper som er for små. Hvis, kanskje leppene er alt for tynne, er hovedhensikten å bygge illusjonen av tykkelse. Dette kan oppnås ganske enkelt ved å bruke en lip-liner blyant, i utgangspunktet utvide leppelinjen en god del på de to sidene, og deretter settes på den valgte leppefargen.

Lepper som tilfeldigvis er for slanke, derimot, har vanligvis tilstrekkelig bredde. I slike tilfeller er den eksakte hensikten alltid å bygge opp en illusjon av fylde. Denne tilnærmingen kan også oppnås ved å bruke en lipliner, men det er viktig å aldri tegne nye linjer utenfor grensen under eller over de naturlige konturene fra leppene. Hvis du jobber med en liplinerblyant for å lage nye linjer, bruk en lipliner som kan være 1 eller 2 toner lysere enn leppestiften eller lipglossfargen du har valgt. Under ingen omstendigheter skal du påføre en leppeforing som er mørkere sammenlignet med din egen leppestifttone hvis du for øyeblikket ikke har lepper som har en tendens til å være for fyldige.

En spesiell teknikk så mange makeupartister bruker, er vanligvis å bruke vaselin over leppefargen. Ikke som lipgloss, vaselin er definitivt tykkere i konsistensen og har et sunt “plumping” resultat på leppene. En annen teknikk er å påføre en concealer eller flytende foundation over leppeområdet før du påfører leppefarge. Poenget er å skape fylde gjennom lagdeling av gjenstander. Å legge concealer, leppestift pluss vaselin over leppene kan selvsagt få leppene dine til å føles som om de er belagt under et lag med gjørme, men det vil definitivt skape en illusjon av bredere og fyldigere lepper. Denne metoden er sannsynligvis ikke fornuftig med hensyn til daglig bruk, men det er en utmerket teknikk bare for spesielle begivenheter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta