Hurtigmaternæring: et oksymoron?

H

Som mange gjør, synes jeg at jeg ikke har tid til å lage mine egne måltider i min travle timeplan, så jeg spiser forresten ganske mye. Noen ganger vil jeg sette meg ned og spise, men for det meste finner jeg meg selv i å gå gjennom kjøreturen og spise i bilen min for å spare tid. Når du spiser hurtigmat, vil du oppdage at det kan være vanskelig når du prøver å prøve å spise noe sunt. De fleste steder vil du oppdage at næringsinformasjonen til maten du spiser ikke er tilgjengelig i det hele tatt. Når jeg går for å få en burger, vil jeg alltid kjenne kaloriinnholdet i måltidet når jeg ser på ernæringsmenyen.

Å være en person som liker å vite hva de får, og hva de nøyaktig putter i kroppen deres, og tilgjengeligheten av denne typen informasjon er veldig viktig for meg. For å opprettholde en sunn vekt må du regulere mengden kalorier du tar, og hvor mye energi du forbrenner. Når du ikke spiser mat du har tilberedt selv, er det vanskelig, noen ganger til og med umulig å være bevisst på hvor mye du bruker, kalorimessig. Når jeg ser på ernæringsguiden, kan jeg vite hvor mye jeg tar inn. Og når jeg vet hvor mye jeg tar inn, kan jeg beregne kaloribehovet mitt, og derfor holde kroppen i en sunnere tilstand.

For noen er tanken på en ernæringsguide for hurtigmat latterlig. Men hvis du tar deg tid til å vurdere hva som inngår i hvert måltid, kan du ta bedre valg når du trenger å spise hurtigmat. Og det er sunne versjoner tilgjengelig, forutsatt at du tar deg tid til å se.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta