Golferens ernæring: Hjelper multivitaminer?

G

Hvorfor plage med et multivitamin?

Selv om det er en viktig tradisjon for hver runde golf å slenge en pølse og ostete pommes frites med en iskald drink ved det niende hullet, kan det neppe betraktes som den beste promotoren for optimal golfprestasjon.

For eldre og aktive golfspillere er det spesielt viktig at de forsyner kroppen med det som trengs for å reparere ømme muskler, solskadet hud og fremme optimal helse.

Siden vi ikke kan forvente at brokkoli, gulrøtter og tofu vil være en del av klubbhusprisene, er det godt å vurdere å bruke et lett absorberbart multivitamin for å supplere kostholdet vårt.

Multivitaminer, spesielt organiske tyggbare eller flytende vitaminer er kjent for sin høye absorpsjon og fordelaktige opptak av kroppen vår. Ikke bare absorberer de beste multivitaminer godt, men de må være enkle å ta.

Hvis du bor i Midtvesten som min kone og jeg gjør, er det ofte vanskelig å finne nok frukt og grønnsaker utenom sesongen til å forsyne kostholdet vårt tilstrekkelig med de nødvendige mineralene og næringsstoffene for å holde oss så sunne som mulig. Likevel vet vi alle som har kvelet ned en håndfull vitaminpiller hvordan dette noen ganger kan være en nedslående oppgave i vår tid. Det er ikke rart da at tyggbare og flytende mineraler og vitaminer blir så populære.

Ifølge Steven Susskind, MD hvis kroppen vår ikke produserer nok av hormonet adiponectin, vil det være en tilsvarende vektøkning. Studier har vist at jo mer av dette hormonet vi har i blodet, jo mer fett forbrenner vi. Motsatt er lave nivåer av dette hormonet funnet hos overvektige individer.

En måte å øke dette hormonet på er å øke magnesiumnivået vårt som det som finnes i grønne bladgrønnsaker og noen nøtter. Siden disse ikke alltid er tilgjengelige, kan et godt, absorberbart multivitamin være avgjørende for å forsyne disse elementene.

I tillegg spiller 6-8 timers søvn per natt og en stresshåndteringsplan (dette må inneholde mer golf) også sentrale roller i reguleringen av hormonproduksjonen vår, som regulerer vår evne til å bruke enkle sukkerarter til energi i stedet for å lagre det som fett.

Så due diligence krever litt forskning og utprøving av forskjellige produkter. Se etter et produkt som tilbyr 30 til 60 dagers pengene tilbake -garanti, da det gir deg tid til å vurdere om det personlig vil være til fordel for deg.

Det samme kan sies om de oppgitte ingrediensene i ethvert produkt. Se på verdiene og sjekk med legen din for å sikre at ingrediensene og mengdene ikke forstyrrer noen av dine nåværende tilstander og/eller medisiner.

Produktet som min kone og jeg bruker har en båtmengde av ingredienser, inkludert Resveratol, for eksempel det som finnes i druer og rødvin.

Selv om denne ingrediensen skal hjelpe til med vektkontroll, hjelper dette kanskje ikke i det hele tatt hvis andre helsemessige faktorer ikke tas opp først.

For eksempel er vanlig trening som å gå på en golfbane et godt supplement til et sunt kosthold. Det er også viktig å justere kostholdet vårt på en slik måte at vi optimaliserer kroppens hormonproduksjon.

Så hvis klubbhusets tradisjon er uunngåelig, bør du vurdere å legge et kraftig, absorberbart multivitamin til listen over tradisjoner og …

Ha et flott spill!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta