Finne naturlige rettsmidler for revmatoid artritt med ernæringstest

F

I løpet av 1800- og 1900 -årene, uten den avanserte teknologien fra det 21. århundre, hadde befolkningen ingen mulighet til å diagnostisere eller behandle sine sykdommer, inkludert revmatoid artritt, så de måtte tåle smerten. Det berømte maleriet med tittelen “Three Graces” av Peter Paul Rubens viser effekten av leddgikt på høyre hånd på en av hans kvinnemodeller. Rubens var en veldig detaljert maler fra midten av 1800-tallet, så han malte naturlig det han så, som var misdannelsen i leddene på fingrene hennes.

Revmatoid artritt har knirket fingre og påført ofrene sine kroniske smerter i århundrer, men nå med Nutrition Response Testing kan holistiske kiropraktorer og naturopater evaluere kroppens kjemi hos pasientene sine og bruke naturlige behandlingsmetoder for å bringe smertelindring fra revmatoid artritt til de som lider av det.

Årsaker til revmatoid artritt

I dag lider over 13 millioner mennesker i USA av moderat til alvorlig leddgikt. Leger har i mange år trodd at dette var en arvelig sykdom, som gikk over fra generasjon til generasjon. De siste årene har leddgikt blitt definert som en sykdom med miljømessige og genetiske faktorer. Medisinsk vitenskap mener at en virus- eller bakteriell infeksjon utløser de som er genetisk disponert og leddgikt utvikler seg.

Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom som kjemper mot at immunsystemet skaper betennelse i kroppen. Immunsystemet er forsvareren av organene i kroppen mens det også “gir energi” til de enkelte organene, slik at de fungerer som de skal.

Når leddgikt starter, fortsetter den å sende signaler til immunsystemet for å angripe seg selv. Det sentrerer seg i væsken som omgir leddene, hvor det sakte forverres det sunne leddet i kroppen.

Tegn og symptomer

Revmatoid artritt kan ligne på andre plager, men hvis det er mistanke om leddgikt, vil en lege utføre tester for å avgjøre om nivået av betennelse eller bruke røntgenstråler for å se etter tegn på leddgikt i bein og ledd. De som har blitt diagnostisert med RA, vil vise unike symptomer, men de seks vanligste tegnene på leddgikt er:

• Felles stivhet om morgenen som varer lenger enn en time

• Svakhet

• Tretthet

• Leddsmerter

• Hevelse i leddene

• Redusert bevegelsesområde

• Symptomer vil sannsynligvis bli gradvis verre med mer smerte og ubehag.

Revmatoid artritt har blitt klassifisert som en autoimmun sykdom som rammer de over 21 år, med kvinner som de fleste som er rammet. Studier viser at forskjellige faktorer bidrar til å bli diagnostisert med leddgikt.

Holistiske behandlinger for revmatoid artritt

Frem til det siste tiåret har de aksepterte behandlingene for revmatoid artritt vært kirurgi, fysioterapi, smerte, antiinflammatoriske, anti-revmatiske medisiner, Biologics og kortikosteroider, som administreres av legen og i ekstreme tilfeller leddskift. Imidlertid er dette bare plaster for problemet.

Takket være de engasjerte og dedikerte legene innen det holistiske feltet, har Nutrition Response Testing vist seg å være et vellykket alternativ, og det får imponerende resultater. NRT -utøvere finner naturlige midler som arbeider for å rette opp kjemiske ubalanser knyttet til årsakene til denne tilstanden. Å avdekke det spesifikke naturlige middelet kroppen din trenger, inkluderer ofte kostholdsendring og kosttilskudd av reseptbelagt kvalitet fra hele mat.

Hvis du lider av alvorlige eller kroniske smerter fra revmatoid artritt, kan du kontakte en lokal ernæringsresponsutøver og se om du har en kjemisk ubalanse som forårsaker leddgiktproblemer. De fleste utøvere tilbyr en gratis konsultasjon for å møte deg og forklare prosessen i detalj. Du kan oppdage at tilstanden din forbedres betydelig på kort tid.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta