Får barnet ditt nok næring?

F

I dagens verden av hurtigmat er foreldre med rette bekymret for at barna får tilstrekkelig ernæring. Ett problem er at barn kan være masete spisere. Å ha tilgang til sukkerholdig junk food hjelper heller ikke på det problemet. Noen barn vil bare spise visse matvarer. Et stort problem i matkontrollen er at barnet vil nekte mat ved bordet, og deretter be om en usunn matbit senere, eller kanskje snike en kake fra en intetanende besteforelder eller tante.

For å dekke basene er det en god idé å supplere med vitaminer for barn. Selv om kostholdet er tilstrekkelig, på grunn av moderne oppdrettsmetoder der mat dyrkes på utarmet jord, er det en god idé å supplere for å gjøre opp for forskjellen. Det er ikke lenger dagen for små gårder, hvor grønnsaksavfall og gjødsel ble tilsatt jorda for å berike det. I dag er feltene fratatt vitaminer og mineraler.

Det er selskaper som lager og pakker vitaminer på en måte som vil appellere til barn. Dette kan innebære morsomme former og farger. Det kan også innebære barnorienterte shakes beriket med vitaminer. Mens mange bruker vitaminer av gummibjørn, er det viktig å innse at det kan være en dårlig idé. Den gummy delen er ikke bra for tennene. De holder seg til tennene. Barn kan også behandle gummy vitaminer som godteri og ta for mange. Det er ikke bra. For mye av det gode kan være ille når det gjelder vitaminer. Hvis et barn tar for mange vitaminer, må du kontakte helsepersonell eller det lokale giftkontrollanlegget.

Noen ganger foreskriver en barnelege vitaminer til et barn. I så fall, kjøp det beste som er tilgjengelig. Det er forskjeller i kvalitet. Vitaminer diskuteres blant leger. Noen føler at de er nødvendige. Noen føler at de ikke er nødvendige hvis folk spiser ordentlig. Faktum er, hvem følger egentlig matpyramiden? Får du som voksen fem til syv porsjoner frukt og grønnsaker hver dag? Har barnet ditt? Tilskudd er en god idé, men du kan kontakte barnelege først.

En ting er sikkert. Vitaminer er ikke ment som en erstatning for god mat. De skal heller ikke være en hurtig løsning for en pågående junkfood -diett. Lær barnet ditt om ernæring. Gjør ting for at næringsrik mat skal smake godt. Gjør det morsomt å spise. Du kan få et barn til å forberede måltidet på en liten måte. Du kan finne et alternativ for mat et barn ikke liker. For eksempel, hvis et barn ikke liker melk, må du se om hun vil spise rå mandler som inneholder kalsium. La barnet ditt hjelpe deg med å plukke ut litt frukt og grønnsaker når du handler. Lag grønnsakspizzaer til lunsj eller middag. Ved å bruke noen av disse tipsene finner du at du kan hjelpe barnet ditt med et bedre kosthold og få den ernæringen han eller hun trenger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta