Eye Vision Nutrition – Hvordan det kan hjelpe til med å klare uskarpt syn

E

I det siste har det vært mye diskusjon om å reversere uklart syn naturlig. Kan man virkelig oppnå 20/20 tilbakesyn med naturlige øyeøvelser og ernæring for øyesyn?

Nye studier bekrefter nå en sammenheng mellom hva du spiser i forhold til hvordan øynene dine yter.

Å øke din fysiske aktivitet og opprettholde et godt balansert kosthold vil faktisk forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare og forbedre synet ditt.

Husk at alt du gjør som påvirker det kardiovaskulære systemet ditt har potensial til å skade eller reparere synet ditt. Dette inkluderer øvelser og ernæring for øyesyn. Enhver endring i blodtilførselen til øynene kan forårsake blokkering, noe som resulterer i uskarpt eller tap av syn. Feil kosthold og mangel på mosjon har vært katalysatoren for mange med type 2 diabetes som kan føre til diabetisk retinopati og synstap.

Et balansert kosthold som inneholder de tre hovedkildene til drivstoff er proteiner, fett og karbohydrater. Disse er nødvendige for å holde våre kropper, sinn og øyne sunne og sterke. Omega 3-fettsyrer i fisk, fettfattige proteiner i kylling og belgfrukter, fullkorn og rikelig med frisk frukt og grønnsaker er nødvendig for optimalt syn.

Riktig øyesynsnæring krever tilstrekkelig mengde mikronæringsstoffer, 50-60% komplekse karbohydrater, 20-25% proteiner og 20-25% fett som ideelt sett inneholder omega-3-fettsyrer.

For å bidra til å forbedre dårlig syn, følg diettanbefalingene nedenfor og inkorporer enkle øyeøvelser i livsstilen din. Vurder også å ta vitamintilskudd for å sikre at du får gode mengder mikronæringsstoffer som er viktige for å opprettholde øyehelsen.

Dårlig øyesynsnæring

Mettet fett

Fet kjøtt og hele meieriprodukter

Hurtigmat som inneholder mye transfettsyrer

Snack mat som inneholder mye mettet fett

Brus diett eller annet

Sukkertøy

Høye mengder raffinert sukker

God ernæring for øyesyn

Rikelig med frukt og grønnsaker – Økologisk foretrekkes

8 store glass vann daglig

Vitamintilskudd A,B,C og D

Lutein, betakaroten, blåbærekstrakt

Frukt og grønnsaker

Fisk og nøtter

Ernæringsanbefalingene ovenfor for øyesyn er ikke det viktigste for å oppnå 20/20 syn. Hvis du leter etter mer effektive ernæringstips og øvelser for å forbedre synet ditt naturlig, er ditt lokale bibliotek og nettressurser allment tilgjengelige. En veldig populær bok som forklarer hvordan man kan øke synet ble skapt av den berømte Dr.William Bates på begynnelsen av 1900-tallet og er fortsatt i sirkulasjon i dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta