DMAE ernæring

D

Dimethylamino Ethanol (DMAE), en naturlig aminoalkohol som finnes i små mengder i hjernen, regnes som en forløper for kolin som er nødvendig for at hjernen skal kunne lage acetylkolin.

Acetylkolin er en nevrotransmitter i sunn nervesignalledning og funksjon. Som et supplement fungerer DMAE med gingko biloba og andre “smarte næringsstoffer”.

DMAE finnes i fisk, laks og spesielt sardiner. Den menneskelige hjernen opprettholder en liten mengde DMAE, som spiller forskjellige viktige funksjoner. DMAE beskytter integriteten til cellemembraner, hvis forringelse kan føre til for tidlig aldring.

DMAE kommer i form av kremer, kapsler og flytende tabletter.

Flere DMAE-fakta

DMAE er et humørløft, som motvirker depresjon og dårlig humør, og øker og forbedrer kognitive funksjoner som hukommelse og konsentrasjon.

Det kan også behandle autisme, Alzheimers, ADHD, hukommelsessvikt, depresjon og demens. DMAE kan til og med øke intelligensen. Disse fordelene skyldes DMAEs rolle i produksjonen av acetylkolin, et stoff som er ansvarlig for sunn mental funksjon.

Leger som overvåker pasienter på DMAE har rapportert at de er mer oppegående og viser større mental skarphet. De som regelmessig tar DMAE har rapportert både å sove bedre og være mer energiske når de er våkne.

En DMAE fordeler de mest lovende fordelene er at ved å stoppe produksjonen av arakidonsyre, som kan føre til rynker og aldring av huden, fremmer DMAE sunn hud. DMAE som brukes til å stoppe produksjonen av arakidonsyre kan enten tas internt som et kosttilskudd eller brukes som en aktuell krem

DMAE: Hva du bør se opp for

Mens DMAE ikke har noen kjent toksisitet, og regnes som et veldig trygt supplement, er det ingen RDA (Recommended Daily Allowance) satt for det. Det er imidlertid noen advarsler for personer med visse forhold.

De med epilepsi eller anfallslidelser, bipolar depresjon eller Parkinsons sykdom og gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke DMAE uten legens godkjenning.

De sjeldne bivirkningene av DMAE inkluderer gastrointestinale problemer, kroppslukt, døsighet, forvirring, høyt blodtrykk, moderat depresjon og vedvarende irritabilitet.

Tips Hvordan kjøpe et kvalitets-DMAE-supplement

1. Kjøp alltid kosttilskuddene dine fra farmasøytiske GMP-kompatible anlegg, som overholder de strengeste produksjonsstandardene. Fordi produksjon av kosttilskudd, i USA, stort sett har blitt uregulert, har forbrukere av helseprodukter bare 20 % sjanse for å kjøpe produkter som inneholder de faktiske ingrediensene som er angitt på etikettene, eller enda verre, en som ikke er forurenset med skadelige giftstoffer. Dette er et bransjeomfattende problem, og bør ikke ignoreres hvis du vil ha kosttilskudd som gagner helsen din, ikke svekker den! Vennligst les denne artikkelen her for mer informasjon om dette problemet.

2. Acetylkolinproduksjon krever, i tillegg til DMAE, B-vitaminer – biotin, folsyre og B6 blant dem. Så de forbrukerne som ønsker det kognitive løftet ofte assosiert med DMAE-næringsstoff, bør ta disse næringsstoffene sammen som en del av en omfattende synergistisk formel.

3. Vi anbefaler de individer som ønsker å bruke DMAE for dets hudforbedrende effekter å ta det med vitamin C, som ved å forhindre produksjonen av arakidonsyre også hjelper huden din og reduserer sjansene for tidlig aldring.

Fordi DMAE virker synergistisk med andre næringsstoffer, mener vi at man bør se etter å ta DMAE som en del av en omfattende, vitenskapelig balansert formel, snarere enn som et frittstående supplement. Å gjøre det vil, ettersom næringsstoffene jobber sammen, maksimere DMAEs helsefordeler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta