Cheerleading -tips – viktigheten av god ernæring

C

Akkurat som alle andre idretter, må du med cheerleading ta hensyn til god ernæring. Å dra fordel av et godt kosthold vil bidra til å gi deg energi, bygge sterke muskler og forbedre ytelsen din. Ordtaket om at du er det du spiser, stemmer. Hvis du spiser mat som ikke er næringsrik, vil du føle deg treg og veksten din vil ikke være sunn.

Prøv å unngå å miste kosttilskudd, raskt vekttap og feil ernæring. Du vil bare lure deg selv. Så lenge du spiser et godt balansert kosthold, bør du kunne opprettholde vekten og se bra ut. Vi vet alle hvor viktig det er å se bra ut som cheerleader, men å gå til ytterligheter for å holde seg tynn vil ikke fungere til slutt.

Det kroppen din trenger er karbohydrater, proteiner og fett. Karbohydratene er kroppens energikilde, proteinene er byggesteinene for muskelvekst og fettet er for nervesystemet og hormonene. Å ta det riktige forholdet mellom disse elementene er nøkkelen til maksimal ytelse. Prøv å spise en diett med mye karbohydrater og lite fett med nok protein.

Spis et måltid med mye karbohydrater før du trener eller trener. Kroppen din kan fordøye karbohydrater raskere og få glukose til musklene raskere. Unngå meieriprodukter og matvarer som pizza, hamburgere, brus og godteri før du trener. Prøv å spise minst en time før aktivitet, opptil fire timer ville være bedre for å tillate fordøyelse og få næringsstoffene til å drive kroppen din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta