Brain Cancer Nutrition Therapy

B

Leger har fastslått at ernæringsterapi i hjernekreft er gunstig for de som lider av milde til alvorlige tilfeller av hjernekreft. Kreft er en sykdom som har evnen til å tømme kroppen av viktige vitaminer, mineraler og andre typer næringsstoffer. Når en person gjennomgår hjernekreftbehandling, blir enda flere av de viktige næringsstoffene utslettet i kroppen.

Ikke bare dette, men kreftpasienten opplever ofte problemer når det gjelder å ha matlyst. Personer som har kreft i hjernen er allerede ganske sårbare, men når dårlig ernæring tilsettes blandingen, kan det ødelegge helsen til pasienten. I denne guiden vil du oppdage en ny form for kreftbehandling i hjernen som fokuserer på ernæring.

Vurdere ernæringsbehov

Hvis du vil engasjere deg i en behandlingsplan for ernæringsterapi for hjernekreft, er det viktig å få evaluert dine ernæringsbehov av en lege. Det er mange tester som kan utføres slik at legen kan få et godt øyeblikksbilde av hvilke ernæringsbehov du trenger.

En av de vanligste er testen som evaluerer blodet ditt. Denne testen vil validere om basistallene dine er enten lave eller høye når det gjelder protein og andre næringsstoffer i blodet. I tillegg til dette vil legen sannsynligvis spørre om helsehistorien du har hatt. Det er også vanlig at de stiller spørsmål om måten du spiser på, umiddelbart etterfulgt av en undersøkelse knyttet til kroppsmasseindeksen din.

Ernæringsbehandlingsplanen

Når legen din har fastslått dine ernæringsbehov, vil de avgjøre hvilken diett som vil fungere best for deg. Du vil bli oppfordret til å konsumere bare de matvarene som gir deg de optimale helsemessige fordelene. Hvis du har hjernekreft, er dette vanligvis alltid individualisert for deg.

I tillegg til å oppmuntre deg til å konsumere bare de matvarene som er positive for din generelle helse, vil ernæringsbehandlingsplanen også inneholde øvelser som du vil være sikker på å utføre i løpet av sykdommen og behandlingen av sykdommen din. Du kan også bli oppfordret til å ta kosttilskudd. Det er mange kosttilskudd som har vist seg å være til nytte for kreftpasienter i hjernen på en eller annen måte. Disse inkluderer selen, vitamin E og betakaroten.

Brukerstøtte

Hvis du skal gi deg ernæringsterapi i hjernekreft, er det viktig å vite og forstå at dette ikke bare handler om å endre livsstil; det handler om å endre oppførselen din slik at du kan optimalisere helsen din. Det er viktig å ha et godt støttesystem på plass.

Dette kan være slektninger, venner, naboer, en støttegruppe i samfunnet, prestemedlemmer og til og med leger. Hvis du har et godt støtteteam på plass, som lykkes med hjernekreft ernæring terapi vil sannsynligvis være både positivt og produktivt for helsen din – både inne og ute.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta