Body Lotions – Dekker du huden din med petroleumsprodukter?

B

De fleste er enige om at kravene til en Body Lotion er at lotionen fukter huden og etterlater huden myk og velstelt.

Så hvorfor er det (til tross for ofte store utgifter) at kroppskremer ofte ikke klarer å leve opp til forventningene deres som annonsert i media og på TV?

Nesten alle ønsker å føle seg glatt, forsiktig oljet og myknet hud, men få mennesker ser ut til å få de langsiktige resultatene de ønsker. Kvinner, og nå mange flere menn, finner seg i å bruke en stadig større mengde lotioner, kremer og poteter for å hjelpe til med å fukte huden, bare for å finne at huden deres ofte er tørrere enn da de begynte å bruke noe i utgangspunktet.

En blanding av oljer, fett, smør og essensielle oljer av god kvalitet vil oppnå en flott bodylotion og ønsket resultat som de fleste ønsker seg … men til en pris. Flertallet av ineffektive kroppskremer har mineralolje, petrolatum, flytende parffin (ofte vil du se det skrevet som Liquidium Paraffinum) som base. Her er problem nr. 1

Problem nr. 2 er at parfyme er tilsatt. Parfyme er EU -ordet for parfyme. Flertallet av parfymer kommer fra en base av giftige kjemikalier og petroleumsbaserte produkter, og selv om de kan lukte godt, har de fortsatt mange av bivirkningene som følger med kjemikalier av denne art.

Oppgave nr. 3 er propylenglykol. Dette er bedre kjent som flyvinge-aviser! Dette er et tilsetningsstoff som er inkorporert i mange produkter og beskrives som et fuktighetsbevarende middel … et stoff som holder fuktighet inne i et produkt.

Oppgave 4 er Trietanolomin eller TEA som det forkortes til. Mange potensielle bivirkninger har blitt listet opp mot dette kjemikaliet. Det er en velkjent irritasjon. Det har blitt funnet i tester, i Italia ved Universitetet i Bologna, for å være den hyppigste sensitivatoren blant de vanlige emulgatorene som brukes i kosmetikk.

Flertallet av kundene våre skylder på alder, seg selv, kjønn, hud, familiegener, tid på måneden (når de er yngre) eller overgangsalderen! Sjelden slutter de å tenke på at det kan være bodylotion de har brukt de siste 5-35 årene! Når de kombineres med listen over kjemikalier som de kan ha brukt i badekaret/dusjen sammen med de som de har påført huden etter tørking … Det er mulig å lese en liste over kjemikalier med noen alarmerende potensielle bivirkninger. Disse kjemikaliene har ofte blitt kjærlig påført i et slags morgen- eller kveldsritual.

Søk etter produktene som er fri for de fire kjemikaliene ovenfor, og du vil se en virkelig forbedring i huden din, og så kan du slutte å skylde på deg selv!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta