Beste alternativer til artikler om fossilt brensel

B

Akkurat nå er 85% av den totale befolkningen avhengig av petroleumsprodukter. Selv om petroleumsproduktindustrien er den viktigste støttespilleren for miljøendringer, er det også en begrenset kilde som vil bli tappet. Med tanke på sluttmålet for å fortsette, må folk oppdage forskjellige kilder til vitalitet å stole på. Alt i alt, hva slags alternativer er tilgjengelige?

I tilfelle det var ensomme, var det endeløse vitalitetskilder som ikke skapte skadelige emanasjoner, var billigere å produsere og ga oss en vitalitetskilde for boliger vi kan stole på … Alt i alt viser det seg at denne typen vitalitet er som eksisterer nå, og har i lang tid:

Vind

Sollys basert

Vannkraft

1. Vindkraft

På det tidspunktet hvor skjærkantene på vindmøllen blir presentert for vindkrefter, begynner de å svinge turbinene og endrer motorens vitalitet i brisen til mekanisk vitalitet. Dette styrer på det tidspunktet en generator for å lage strøm. Vindkontroll er en skinnende vitalitetskilde, og koster rundt 7 til 15 øre for hver kWh å levere. Vindturbiner kan stå 328 fot høye og høyere, noe som gjør masse åpen plass et behov for å produsere strøm.

2. Solbasert PV

Solbaserte solcellekort kan bytte over dagslys til brukbar vitalitet for hjemmet ditt. Fordelen med solbasert er evnen til å introdusere brett på taket ditt og omdanne ditt eget hjem til en skinnende vitalitetskilde mens du disponerer dine nåværende strømregninger, gir verdi til hjemmet ditt og gjør at du kan spare penger samtidig. Kostnaden per kWh for strøm fra sollysbasert strøm er stort sett rundt 12 øre i USA.

Er ditt sollysbaserte hjem innbydende?

3. Vannkraft

Vannkraft utnytter vitaliteten til strømmende vann for å produsere kraft. Vanligvis fanges vann i en butikk eller dam. På det tidspunktet når den tømmes, svømmer vannstrømmen en turbin, som dermed styrer en generator for å lage strøm. Den normale kostnaden per kWh for vannkraft er 3 øre, noe som gjør den til den minste kostbare typen ren vitalitet.

Foreløpig hva med å kontrastere disse og noen ikke-fornybare energikilder.

Kull

Forbruk av kull produserer varmt som omdanner vann til damp, som deretter brukes til å kontrollere en turbin, og dermed drivstoff til en generator og levere strøm. Forbruk av kull forårsaker på samme måte utstrømningen av skadelige ozonreduserende stoffer og begrenset luftforurensning. Dette bidrar til en farlig atmosfærisk avvik, brun dis, etsende regn, astma, koronarsykdom, vekst og betydelig mer. Kostnaden per kWh kraft fra kullkontrollanlegg er mellom 10 og 15 øre. Det er imidlertid forskjellige utgifter å ta med. Rapporter fra Harvard Medical School fant at ytterligere 500 milliarder dollar (rundt 17 til 27 øre for hver kWh i tillegg) burde tas med også for eksterne utgifter til kull, inkludert utvidede helsefare og sykdom og i tillegg negativ naturlig effekt. Så av hvilken grunn har du ikke byttet til ren vitalitet som sol? Fossile Fuels.jpg

Petroleumsgass

Petroleumsgass slippes ut gjennom en prosedyre som kalles vanndrevet fracking, der vann, sand og forskjellige syntetiske forbindelser er begrenset med høy vekt under jordoverflaten. Fracking medfører utvidede seismiske rystelser der jorden har blitt åpnet opp gjennom denne prosedyren. Til tross for at petroleumsgass skaper mindre utslipp enn andre ikke-fornybare energikilder, uansett at den slipper ut skadelige utstrømninger når den kopieres. Gassformig bensin koster rundt 7 til 14 øre for hver kWh, eksklusiv tilleggskostnader for velvære og naturlige effekter, som går og stort sett rundt 16 øre for hver kWh.

Ser på alle dine energialternativer

Å se på utgiftene til ulike typer vitalitet kan bli noe kronglete når du vurderer kostnaden ved å bygge et kraftverk, overføring av vitalitet, spredning og så videre. Den nivåiserte kostnaden for vitalitet er en grei pekepinn for å se på de virkelige utgiftene til denne typen vitalitet. Lazard ledet for sent en bred rapport om nivåiserte vitalitetskostnader, som angav hvordan bærekraftige typer vitalitet koster vesentlig mindre enn ikke-fornybare energikilder uten bevilgninger eller ytre kostnadsfaktorer inkludert.

Ikke bare er bærekraftig strømkilde billigere å jobbe uten ekstrautgifter fra skadelige utslipp, de er også sikrere og renere typer vitalitet. Ankomsten av ozonskadelige stoffer, for eksempel karbondioksid og forskjellige utslipp fra petroleumsproduktets vitalitetsalder, er driverne for ren energi. Menneskelig initiert miljøendring. Miljøendringer forårsaker generell tørrperiode, redigert skuffelse, sult, ekspanderende katastrofale hendelser, for eksempel seismiske rystelser og overspenninger, og økende velværefare hos ungdom og voksne på grunn av luftforurensning og vanntette. På sjansen for at vi fortsetter å utnytte ikke-fornybare energikilder og slipper ut dødelige utstrømninger, vil vi fortsette å se de usikre utfallene for vårt velvære og planeten.

Når det gjelder vår vitalitetsfrihet og sikkerhet gir fornybar energi igjen en tryggere og mer pålitelig type husholdning, uten farer. Med en bærekraftig kraftkilde reduserer vi behovet for å være avhengige av eksterne forbindelser for våre vitalitetskilder, uten å legge til miljøendringer. Også når petroleumsprodukter er en begrenset kilde som vil gå tørr i de påfølgende 50-100 årene (med hjerteskjærende virkninger), har ren vitalitet en ubegrenset tilgang på intensitet, uten farlige utstrømninger på grunn av utnyttelsen. Det bærekraftige markedet er i tillegg en drivende driver og fordelaktig for amerikansk økonomi. For bare et år siden har yrkesmålet i den solbaserte industrien multiplisert. Det perfekte vitalitetsarbeidstilbudet blomstrer, og målestokken for amerikanere som jobber med makten i bærekraftig kraftkilde har nå utkonkurrert mengden amerikanere som jobber i petroleumderivatalderen.

Ren vitalitet er fremtiden, og en sjanse til å tjene amerikanere rundt med rimeligere strømkostnader, redusert forurensning og vitalitet, arbeid og monetær sikkerhet. I tilfelle du får et spark ut av sjansen til å oppdage mer om hvordan du kan sprette på den bærekraftige kraftkilden, er kanskje solbasert strøm til huset ditt den beste tilnærmingen! PickMySolar kan hjelpe deg med å hoppe, begynne din perfekte livsstil, og finn ut mer om det er en god match for deg her. Hvis du heller vil kontakte en spesialist hvis det ikke er for store problemer, ring (888) 454-9979. World Tour Guide

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta