Послание на любовта в бутилка – 5 съвета, за да подарите на вашата дама страхотен парфюмен подарък за Свети Валентин

П

Парфюмите правят страхотен подарък за Свети Валентин за жени, в същото време много полезен и дълготраен, а също и много романтичен. Повечето жени не само обичат да носят парфюми, тъй като те могат да помогнат за повишаване на тяхната увереност и засилване на женския им чар, те също директно предават посланието на любовта.

Много парфюмни съставки са афродизиаци, за които се предполага, че притежават магически сили, за да омагьосат и да направят така, че специалните нечии любовни чувства да се увеличат. Така че подаряването на парфюм на вашата дама може да се преведе като пряко послание за любов в бутилка: – Послушайте ме още, аз съм изцяло ваш.„Можете да подарите парфюма и на вашето съчувствие, но бъдете сигурни, че това не е еднопосочен„ трафик “.

Отделете малко време и преминете още една миля тази година, като следвате 5 прости съвета, за да подготвите дамата си за красив и запомнящ се парфюмен подарък за Свети Валентин.

1. Не бързайте с избора на парфюм

Не бързайте да купувате парфюм като подарък за всякакъв повод. Направете го красив, а не кофти подарък! Започнете с проучване на предпочитанията на парфюма на получателя на подаръка. Носи ли изобщо парфюм? Попитайте я (in) директно за нейния любим (подпис) аромат. Купуването на нейния подписан аромат или аромата от същото обонятелно семейство е най-сигурният избор на парфюм.

Ако не знаете за нейните предпочитания за парфюми, консултирайте се с нейни приятели или семейство, ако е възможно, или отидете до най-близкия магазин за парфюми и оставете търговския помощник да ви помогне да изберете подходящия парфюм за нейната възраст, индивидуалност и стил.

Друга чудесна помощ при избора от многобройните дамски парфюми е да се консултирате с богатството на онлайн информация. Разгледайте уебсайтовете за преглед на парфюми, където можете да получите информация за парфюмните бележки, пригодността по възрастови групи, поводи и сезони, информация за сродни парфюмни продукти (напр. Ароматни лосиони за тяло или душ гелове), цени и най-важното, отзиви на клиенти .

2. Подправете подаръка си с думите от сърцето

Лично когато получа подарък от какъвто и да е вид, думите на подарителя, написани или казани от сърце, ме докосват най-много. Купете или направете своя собствена валентинка и напишете в нея красив любовен цитат или стихотворение. Търсете книги, помнете любимите си романтични цитати за филми или разгледайте уебсайтовете с цитати. Дори по-добре, кажете или напишете какво чувствате към нея със собствените си думи, може би дори със собственото си стихотворение. Как Просто помислете за нея, какво цените за нея, как ви кара да се чувствате и какво означава за вас.

3. Опаковайте подаръка си

Купуването на парфюм (или какъвто и да е вид подарък) и представянето му в обикновена найлонова торбичка ще съсипе цялото преживяване на подаръка за получателя на подаръка. Посланието за подарък в обикновена найлонова торбичка гласи по следния начин: „Добре, сетих се да ти купя нещо за този повод, но отне точно две минути от времето ми, тъй като го купих на бензиностанция по пътя тук.“ Освен това показва, че подаряващият има ниски нива на добро възпитание.

Така че, не забравяйте да поставите парфюма (или друг подарък за Свети Валентин) в красива торбичка за подарък или да го увиете с декоративна хартия или целофан. Чудесен начин да подредите дамски парфюмен подарък е да направите кошница за парфюмни подаръци, която може да съдържа и други подаръчни артикули, като сладкиши или малки пълнени играчки.

4. Дръжте се и се обличайте, за да впечатлите
Повече от парична стойност на подаръка ще бъде важно как ще се почувства вашата дама, когато й подарите подаръка за Свети Валентин. Направете този ден специален. Оставете я да почувства, че е единствената, която сте подготвили и че ви е грижа как се чувства. И така, измийте зъбите си, изрежете ноктите си, облечете хубав костюм, червена роза между зъбите си и й представете парфюма на някое приятно място за срещи. Ще я впечатлите за тазгодишния Свети Валентин, бъдете сигурни в това!

5. Нека цененето на вашата любовна връзка се превърне във вашата ежедневна навика

Не можете да си купите истинска любов с пари или неща, защото тя е безценна. Следователно паричната стойност на подаръка за Свети Валентин е най-малко важна. Това, което наистина се брои и какво ще оцени вашата дама Валентин, е, че сте отделили малко време и внимание, за да подготвите замислено романтично „лакомство“ за нея.

Денят на Свети Валентин е само един ден в годината и ако искате вашата любов да расте, цъфти и да бъде плодотворна в бъдеще, тя трябва да бъде ценена всеки ден от годината. Изборът на подходящия парфюм за подарък на Свети Валентин за вашата дама може да отнеме известно време, но си заслужава. Това може да бъде внимателен подарък, който може да ви помогне да подхранвате любовната си връзка с нея.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta