Съвети да направите парфюма по-малко летлив

С

Как можем да използваме най-добре бутилка скъп парфюм? Днес ще ви разкажем няколко съвета как да направите парфюма си по-малко изменчив. Тогава какво чакате? Просто прочетете тази статия.

1. Изпаряването на парфюма се причинява от високото съдържание на алкохол. Ако искаме да предотвратим изпаряването на парфюма, трябва да го приберем. Правилният начин за съхранение на парфюма е поставянето на капака и поставянето му с главата надолу.

2. Трябва да държим парфюма далеч от пряка слънчева светлина и висока температура, което може да попречи на парфюма от промяна на цвета и връщане на вкуса.

3. Парфюмът трябва да бъде поставен с главата надолу. Дори ако капакът се държи плътно, с течение на времето парфюмът в бутилката ще се изпарява постепенно. Парфюмът в долната част на бутилката може да се изпари бавно през тръбата поради натиска. Ако поставим бутилката с главата надолу, докато парфюмът около дюзата се изпарява, тогава останалият парфюм няма да се изпари, тъй като в дъното на бутилката няма парфюм. Ако бутилката парфюм не може да стои с главата надолу, можете да оставите бутилката да се облегне на стената или нещо друго!

4. Трябва да се постараем да напълним бутилката с парфюм. С други думи, ако една бутилка парфюм почти свърши, тогава трябва да преместим останалия парфюм в друга по-малка бутилка, която може да поддържа по-малката бутилка пълна. Това може да намали съдържанието на въздух в бутилката и след това да намали окислителното действие на парфюма, причинено от въздуха, което накрая може да поддържа концентрацията и чистотата на парфюма.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta