Модел в спрей за настройка на спрей за грим на бутилка

М

Първо, малко за продукта и какво прави той. Модел в бутилка Спрей за настройка се използва за настройка на вашия грим. Използва се след като сте сложили целия си грим. Няколко спринцовки след нанасянето на грима ще дадат сила на грима ви. Не е необходимо повторно нанасяне на пудри за лице или грим.

В началото бях малко скептичен, но след като използвах продукта, бях продаден!

Моделът в спрей за настройка на бутилка направи точно както беше обещано, а след това и някои. Нанесох грима си в 5 сутринта. Продължих с деня си, който очакваше продуктът да се провали. За моя изненада е победител.

Обикновено трябва да нанасям отново грима си в различна област или да направя пълно повторно нанасяне. Нито едно от тях не беше необходимо.

Веднъж нанесен, продуктът изсъхва до полупрозрачно матово покритие. Има свеж чист аромат, който изчезва, след като продуктът изсъхне. Не запушва порите и не минимизира ефективността на SPF. Една бутилка има около 300 спрея. Използвах две, след като нанесох грима си.

Освен това не е тестван върху животни.

Единствената козметика, която повторно нанесох, беше малко гланц за устни. Гримът ми изглеждаше абсолютно прекрасен през целия ден.

Не махнах грима си до около 16+ часа по-късно. Гримът ми изглеждаше толкова свеж, колкото при първото му нанасяне.

Модел в спрей за настройка на бутилка има две формулировки. Един за чувствителна кожа и един за нормална кожа. Който и да изберете, няма да бъдете разочаровани.

Компанията предлага и други продукти, които ще ви държат прекрасни през целия ден.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta