5 чудесни идеи, които ще помогнат при опаковането на бутилки с вино

5

Качественото вино е било кръщавано като „фино“ вино от векове, където това обяснява всичко, което е наравно с върховите постижения. Виното е предизвикателно най-ценният подарък, където специалистите не са единствените, които се наслаждават на тази енергична напитка. Елегантните извивки, изящният дизайн и калиграфският етикет на бутилка за вино са гледка, която можете да видите, когато останете сами.

Опаковката за подаръци може просто да подобри външния си вид, но когато се направи с любов, това може значително да промени начина, по който човек гледа на нея. Това е причината, поради която обичаме да опаковаме тези бутилки, поради радостта и пламенността, които приемникът изпитва по време на разплитането на обвивката.

Бутилка с вино е една от съблазнителните скулптури на жена; нейните извивки могат да направят всяко допълнение с изящество. От използването на обикновена хартия до скъпо изглеждащия плат, приемникът се е погрижил да не изпитва нищо по-малко от възхищение. Предлагаме някои идеи, които включват използването на налични продукти като хартия, панделки, опаковъчни листове, плат и други декоративни аксесоари. Някои идеи може да ви позволят да свършите работата за миг, но други могат да отнемат няколко минути. Въпреки това крайният резултат със сигурност си заслужава загубата на време.

1- Упаковка от сатенен лък

Това е един от най-атрактивните, но най-простите начини за добавяне на това, което „oomph“ се харесва на вашия подарък. Всичко, от което се нуждаете, е голямо двустранно руло от сатенена панделка, супер силно лепило и малко търпение. Започнете отдолу; вземете единия край на сатенената панделка и залепете това към основата на бутилката. Завъртете лентата около дъното, като намушквате това, докато вървите. Защитете лентата отгоре, като отрежете остатъка от лентата, преди да присвоите последната от нея. Вземете допълнително парче сатенена панделка и завържете чист лък около врата на бутилката като последно докосване.

2- Кафява хартиена обвивка

Нищо не изглежда толкова опростено привлекателно като това. Всичко, от което се нуждаете, са листове кафява хартия, прозрачна лента и ролка бежов канап. Вземете бутилката в изправено положение върху големия лист; съберете краищата заедно в горната част, като го запазите с канап около гърлото на бутилката. Използвайте лентата, за да скриете всички отвори, които може да са се образували; опитайте се да пропуснете разкъсването на листа, докато го сгъвате. Просто, но елегантно!

3- Увиване на ръкави

Това е още една страхотна идея, която може лесно да се направи у дома, като се използват ръкавите на старото ви пухено яке или пуловер. Това може да се получи, като се счупи сакото отпред. Нарежете ръкава и добавете заоблен пластир от подобен плат в единия край на ръкава, така че да има само един отвор. Разрежете ръкава от едната страна и добавете ципа. Можете да помолите шивачка да го направи вместо вас. Бутилката с вино & прави съответните промени. Можете също така да използвате всеки стар ръкав на пуловер за тази идея. Това е хубав начин да покажете вино на някого през зимата.

4- Опаковката на природата

Можете да използвате или олово, или естествени влакна, за да създадете тази обвивка юта, коноп, бамбук и слама, са много готини варианти за използване, за да се открои бутилка вино. Колкото и сложно да изглежда това, този процес е доста прост. Трябва да вземете правилното количество въже / слама / канап, където допълнително може да се отреже съответно. Поставете малко силно лепило върху устата на бутилката, за да позволите на канапа да залепне адекватно. Това е точката, от която ще започнете. Вземете единия край на въжето и започнете да увивате цялата повърхност на бутилката, чак до дъното. Използвайте малко количество лепило в края, за да залепите последното парче канап към бутилката. Можете да използвате декоративни произведения на изкуството, за да залепите върху опаковката, за да й осигурите красив завършек.

5- Обвиване на запас и лък

За тези от вас, които нямат търпение или време да си поиграят с материали за занаяти, тази идея ще предложи повече от предвидената цел. Всичко, от което се нуждаете, е коледен чорап и сатенена панделка. Просто поставете бутилката с вино в чорапа и увийте лъка около основата на врата му. Бързо, лесно и невероятно! Можете също така да плетете яркочервен чорап с вдъхновена от Коледа апликация и да включите послание, както и с плетената работа.

Тези готови опции улесняват живота на онези, които наистина нямат време или склонността да правят каквото и да било от нулата. Разбираме тежкото им положение и следователно измислихме по-проста алтернатива. Въпреки че просто поставяте бутилката в торбата за подаръци, опитайте се да увеличите стила на нейното представяне чрез абсорбиране на цветове в чудесен вид. Неформално цветната тъкан по този начин завършва приятно надникване над горната част на чантата, заедно с дълбочина до иначе посредствен вариант.

Виното не само е вкусна напитка за подаряване на някого, но бутилките могат да се превърнат в привлекателно произведение на изкуството. Това са само някои от многото начини, по които можете да увиете бутилка вино, като използвате специално око за детайли. Тези идеи не са били предназначени само за наркомани „направи си сам“, но и за тези, които искат да изпробват с прекрасни домакински парчета, които някога са били смятани за непрактични. Освен това, за да получите по-информативни статии, можете да посетите Pakbrary Надявам се тази статия да ви хареса!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta