Тайните на Лас Вегас – безплатни бутилки

Т

Да, вярно е, че нощните клубове в Лас Вегас раздават безплатни бутилки. Един от начините да ги получите е да познавате някого в бранша, а друг е да бъдете част от група дами. В някои случаи момчетата също могат да ги получат.

Безплатни бутилки за мъже

Когато момчетата се сприятеляват с местен жител, който принадлежи към бранша, те могат да бъдат поканени на това, което наричат ​​„индустриален комп”. Те се предлагат на лица, които са наети от дневните клубове и нощните клубове на Вегас. Изискването на клуба е служителите им да влизат в клуб през почивния си ден, за да покажат някаква подкрепа.

Като пример, персоналът на клуб А кани служителите на клуб Б (VIP домакини, сервитьорки и бръмчалки) на своя сайт в понеделник вечер. Клуб Б ще има безплатна маса с алкохол. Това ще бъде осигурено от Клуб А, тъй като той привлича привлекателна тълпа, дава препоръки и позволява на клуба да изглежда претъпкан в бавни нощи.

Не забравяйте, че индустриалните магазини са само от неделя до четвъртък – тъй като тези дни са по-малко пренаселени в сравнение с петък и събота вечер.

Таблицата за индустрията се предлага без такса, но всеки в таблицата ще трябва да даде своя принос за бакшиша. Стандартният съвет е $ 100 на бутилка за индустриален комп. Така че, ако масата е заета от петима души, всеки трябва да даде 20 долара за всяка бутилка.

Безплатна бутилка за жени

Дамите имат по-голям шанс да получат безплатна маса. Идвайки рано, можете също да им приберете маса безплатно, дори за няколко часа, ако не и за цялата нощ. Преди посетителите да пристигнат в града, те могат да проверят дали има таблици за нощта, когато планират да отидат. Те могат да се опитат да се обадят на организатора или VIP домакина на клуба, за да получат повече информация.

Хората трябва да помнят, че най-популярните диджеи не дават компи, тъй като техните маси за сервиране на бутилки вече не са достъпни – тъй като се продават бързо.

Още един начин гостите да получат безплатна бутилка е, когато имат големи социални медии, които следват. Понякога клубовете предлагат безплатни маси за влиятелни в социалните медии. Хората трябва да се свържат с VIP домакин, преди да влязат в клуб, за да може той / тя да провери тяхното следене и да им подготви маса. Те също трябва да публикуват, докато са в клуба.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta