Конска сила в бутилка

К

Работя върху мотоциклети повече от 15 години и добавям подобрения в производителността над 10 години. През цялото това време никога не съм виждал нещо да осигурява мигновени конски сили по начина, по който Militec-1 прави. Когато за пръв път чух за Militec-1, Бях скептичен. Мислех, че това е змийско масло, друг продукт, който обещава подобрена производителност, без всъщност да доставя. Но след като използвах продукта на 10 или 15 мотоциклети и видях повишаване на производителността за себе си, започнах да вярвам на твърденията му. Сега съм документирал над 30 мотора с Militec-1 преди и след. Като цяло резултатът е среден тласък от 1-3 конски сили по целия диапазон на оборотите. Militec-1 също така прави двигателите да работят по-плавно, по-тихо, по-хладно и по-ефективно, като осигурява 8-10 процента подобрение в пробега на газ. Добавен към трансмисията, той също така осигурява по-плавно превключване.

Първоначално разработен за военни приложения, като смазка за пистолет, Militec-1 може да се използва навсякъде, две метални повърхности се трият заедно. Това не е маслена добавка, а метален балсам, който използва маслото, за да го циркулира към металните повърхности в двигателя. След това той импрегнира метала, свързвайки се на молекулярно ниво. Синтетично производно на въглеводороди, Militec-1 укрепва и втвърдява металните повърхности, без да променя толерансите на компонентите на двигателя.

Тъй като Militec-1 не е маслена добавка, не е задължително да се добавя при всяка смяна на маслото, а вместо това трябва да се добавя на всеки 12 000 мили или веднъж годишно. И подобрените ползи се наблюдават при продължителна употреба на Militec-1, въпреки че има момент, в който ще бъде достигната максималната полза.

Както споменах, Militec-1 е най-простият начин да добавите 1-3 конски сили към всеки мотор. В един случай имах клиент, който искаше 100 конски сили от своя Harley. Настроих го, изстисквайки всяка унция мощност, която можех, но все още не бях достигнал границата 100. След това добавих Militec-1 и това го избута отгоре.

Горещо препоръчвам Militec-1 и сега го поставяме във всички наши турбо мотори. Ако дойдете в нашия магазин и купите бутилка, ние ще ви я поставим, но това е толкова просто, колкото да налеете 5 унции в мотора и 2-3 унции в трансмисията. За цената малко над 20 долара няма по-лесен начин да добавите 1-3 конски сили към вашия мотор, като същевременно подобрите пробега на бензина. Може да се използва и в широк спектър от механични приложения. Бях много впечатлен от това, което видях, доказвайки, че Militec-1 е буквално конска сила в бутилка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta