Новото "07" Табелите за регистрация на автомобили са пристигнали

Н

В 8.00 ч. На 5 декември 2006 г. DVLA представи серията регистрационни табели 07 на пазара на автомобилни номера, предоставяйки още повече възможности за хората, търсещи крайната частна регистрация. Регистрациите с префикс и без дата традиционно са по-популярни, когато става въпрос за закупуване на частен номер, но хората стават наясно с някои привличащи вниманието регистрационни табели в настоящия стил.

Неистови купувачи наводниха телефонния център на DVLA веднага след освобождаването на регистрационните табели на автомобилите, за да осигурят желания от тях номер. С покупки, ограничени до една покупка на обаждане, много дилъри и колекционери бяха на телефона през целия ден и с толкова голямо търсене не след дълго бяха продадени най-желаните регистрационни табели. Някои от по-отличителните продадени номера от 07 включват SP07 RTY (Sporty), BL07 GGS (Bloggs) и HP07 TER (H Potter), идеални за самия магьосник! Някои от по-отличителните номера на автомобилите от серия 07 са заделени от DVLA, за да бъдат пуснати на бъдещи търгове. След като такава табела, OO07 SPY, нямаше да изглежда не на място в колата на Даниел “Джеймс Бонд” на Крейг или можеше да бъде взета от Aston Martin за рекламна употреба. Други регистрационни номера, които ще бъдат пуснати на търг, включват BR07 HER (Brother) и CL07 HES (Дрехи), които не биха изглеждали не на място в автомобила на модните дизайнери.

Настоящият стил на регистрационните табели е въведен през септември 2001 г., за да замени серията регистрационни номера на префикса. Новият стил на регистрационните табели на автомобили следва формат от 3 части. Първата част са две букви, представляващи областта, в която първоначално е било регистрирано превозното средство. Второ, има две цифри, представящи възрастта на превозното средство. Новите регистрационни табели се издават два пъти годишно, така че първият от тези номера показва кой месец е регистрирано превозното средство; Март (0) и септември (5), като второто число представлява коя година е регистрирано превозното средство. Например 03 представлява март 2003 г. Последният елемент на текущия номер на стила е три произволни букви, които правят регистрацията уникална.

Когато обмисляте нова регистрационна табела “07”, винаги имайте предвид, че превозното средство винаги може да изглежда по-старо, отколкото е, но никога по-ново. Например, за да присвоите регистрационен номер 07 на вашия автомобил, вашето превозно средство трябва да бъде 07 регистрирано превозно средство или по-ново. Номера на автомобила обаче могат да бъдат закупени от DVLA сертификат за право, което означава, че 07 личен номер може да бъде закупен днес и да се държи за неопределено време, докато бъде присвоен на валидно превозно средство.

Възлагане на частни регистрационни табели до превозно средство е невероятно лесно. Ще ви трябват дневник V5, фотокопие на данъчния ви диск и ТО, ако е приложимо. Просто ги вземете или публикувайте в местния офис на DVLA с вашето удостоверение за право и процесът на прехвърляне може да започне. Ще получите актуализиран данъчен диск, показващ новия ви личен регистрационен номер и скоро ще последва актуализиран дневник V5 от DVLA Swansea. Важно е да запомните да информирате и вашата застрахователна компания за промяната на данните.

С добавянето на серия 07 има още хиляди лични регистрации на автомобили, от които можете да избирате. С нарастването на популярността на частните регистрации на автомобили през цялото време популярните имена и номера бързо се продават. Най-хубавото при регистрационните табели обаче е, че те могат да бъдат запазени за цял живот, като се прехвърлят от автомобил в автомобил при всяко надграждане на автомобила. И не само автомобилите, на които могат да се движат частните номера, моторите също могат да имат своя лична марка. Някога такава марка беше HD07 HOG, която беше продадена на гордия собственик на чисто нов Harley Davidson, когато беше пусната новата серия 07.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta